Bejelentés


Buzik oldala Ez az oldal a buziké és senki sem akarja nézni....


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Szavazás
Buzik vagyunka kezdőlap az én dolgom:Buzi a1

Jó szórakózást !!!ennek a világnak vége beköszönt az új buzis korszak...

új szerkesztők:
Buzi a1
Buzi a2
Hírek
Buzik

Sziasztok! Jó hírem van... Újra fog indulni az oldal és ráadásul buzik fogják irányítani... nekem így suli mellett nem nagyon marad időm ezért a suliból lógó buziknak fogom odaadni... Na pá: Volt szerkesztő

tovább >>


Hm váltás

Egy jó hírem van:Újabb szerkesztő csatlakozott a csapatunkhoz...Így most már 5 szerkeztenénk...ha: Nem rugtuk(vagy inkább lépett) volna ki HM2(CSENGE) Az elbocsájtásra azért került sor mert HM2-t nem érdekelte már az oldal További jó netezést és szerkesztést(csak a hm-eknek): Forsaken

tovább >>


LESZ ZENE!!!!

Hello mindenkinek.... A zenéről szóló szavazást szerintem elég sokáig kinn hagytam...(CSak Proci kedvéért:D) DE most lezárult... 10,05% szavazott arra hogy:Ne csak rontja az oldalt 00,00% hogy:Döntsék el az adminok... 15,8% hogy:ott van a youtube ide nem kell zene 52,6 arra hogy:1-2 fel kellene rakni és 21,1 százalék arra, hogy akár 100-200-at is kellene tehát lesz zene... akkor szerintem 10-20 felrakunk... üdv(a1n1)

tovább >>


Rovat kihagyás...

A1n1(forsaken, azaz én) beteg lettem... CSÜTÖRTÖKIG SEMMIFÉLE MUNKÁLATOT NEM CSINÁLOK A HONLAPON!!!! Ezért értelem szerű , hogy: -Nem lesz 4. rész a focis hírekből... -A Kezdő lap egy kicsit elavult lesz -Amellett másnak kell kedden ofin a honlapot bejelenteni... Az uccsó értelemszerűen szerintem a legnagyobb gond... Remélem valaki elválalja helyettem... Hello mindenkinek...(a1n1)

tovább >>

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!